Zoë Livay heeft vandaag haar nieuwe single ‘Moeilijk Te Vergeten’ uitgebracht. De track gaat over goede en slechte herinneringen van de zangeres aan een oud geliefde die ze maar niet kan vergeten.

Luister ‘Moeilijk Te Vergeten’

Het artwork van de single geeft het verhaal van het nummer weer. Zoë: “De wolken staan voor mijn gedachtes die allemaal voorbij gaan. De kersenbloesem in bloei staat voor een nieuw begin waarin ik nadenk over de positieve dingen. Deze staat in de nacht omdat mijn gedachtes dan meer tot leven komen. De verwelkte boom staat voor de negatieve gedachtes en het accepteren dat ik nooit meer terug ga komen bij mijn oud geliefde. Dit alles maakt het moeilijk om te vergeten.”

‘Moeilijk Te Vergeten’ is de derde single die Zoë Livay dit jaar uitbrengt. Daarmee volgt ze haar eerdere singles ‘Wijn en Rozen’ en ‘Hoe Het Komt op. Zoë heeft de muziek vorig jaar in haar eentje op haar eigen slaapkamer geschreven. Op die manier durft ze zich kwetsbaar op te stellen en zichzelf te laten zien in de tracks. De nummers zijn persoonlijker dan ooit en daarmee wil ze een boodschap naar haar luisteraars uitdragen: share your thoughts and empower eachother. Ze hoopt dat deze mensen door haar muziek met anderen durven te gaan praten, maar ze hoopt ook te kunnen laten zien dat er altijd twee kanten zijn: er is duisternis, maar er zal ook altijd licht zijn.

OVER ZOË LIVAY
Zolang Zoë Livay het zich kan herinneren speelt muziek een grote rol in haar leven. Tijdens haar jeugd draait haar moeder thuis muziek van André Hazes en Shakira, ze zingt in de kerk en maakt onderdeel uit van een popkoor. Het is dan ook niet zo vreemd dat Zoë zich op 18-jarige leeftijd aanmeldt voor The Voice Of Holland en daar de jury omver blaast met een prachtige versie van ‘Hometown Glory’. Daarna bracht ze verschillende tracks uit en vanaf 2021 bij Warner Music Benelux.

11 oktober 2021
In dit bericht: