Persbericht, vrijdag 18 maart 2022

Voor zijn nieuwe single What Would You Do? heeft Joel Corry zijn krachten gebundeld met niemand minder dan David Guetta en RnB-ster Bryson Tiller. Het is Corry’s eerste single van 2022 en daarmee volgt de vijfmalig BRIT-Award genomineerde DJ/producer zijn vorige hitsingle I Wish ft. Mabel uit 2021 op. ‘What Would You Do?’ is vandaag door radiostation 538 verkozen tot Dance Smash, de belangrijkste dancetrack van dit moment en ook is de track de GrandSLAM! op SLAM FM! Op 27 april is Joel Corry ook live te zien op 538 Koningsdag in Breda.

‘What Would You Do?’ is de tweede single die Joel Corry samen met David Guetta uitbrengt en daarmee volgen de twee wereldsterren het succes van het platina gecertificeerde BED ft. RAYE op. De track heeft op nummer drie gestaan in de UK airplay charts en telt ruim 500 miljoen streams wereldwijd.

“It was a pleasure to collaborate with David Guetta again and work with an amazing talent like Bryson Tiller”, zegt Joel. “This song has a magical energy that feels fresh and timeless” – Joel Corry

Met zijn nieuwe single markeert Joel Corry zijn wereldwijde succes, dat naast het indrukwekkende aantal streams wordt bevestigd met tourdata in Australië, de Verenigde Staten, Ibiza, Las Vegas en New York. Ook is hij op woensdag 27 april een van de headliners op 538 Koningsdag in Breda. Een evenement waar hij enorm naar uitkijkt, in een interview met METRO vertelt hij dat hij niet kan wachten op te treden tijdens ‘een van de leukste dagen van het jaar’ en een geweldige set neer gaat zetten voor zijn Nederlandse fans.

Over Joel Corry
Met in de UK 5 platina platen, 5 BRIT Award-nomanities en meer dan een decenium aan clubshows over de hele wereld is Joel Corry een van de meest gerespecteerde namen in de dance. Joel Corry is in 2019 doorgebroken met zijn single Sorry, waarmee hij ook het 24-uurs Shazam-record allertijden heeft verbroken met meer dan 41.000 tags. Al snel daarna volgen samenwerkingen met grote namen als David Guetta, Jax Jones, Charli XCX en Saweetie.  Zijn multi-platina 2020 hit Head & Heart met MNEK is de langstlopende opeenvolgende UK #1 single van het jaar.
Joel Corry heeft dit jaar de #1 en #2 in de Beatport Top100 weten te bemachtigen. De club-ready singles Liquor Store en The Parade zijn beide nog geen maand geleden uitgebracht, en zijn nu al de best selling tracks van deze week op een van de bekendste hubs voor dancemuziek en -cultuur. Ook keert hij dit jaar terug naar Ibiza Rocks voor een 14-weekse marquee residentie en staan er residenties in Las Vegas en New York op de plannig voor 2022.

18 maart 2022
In dit bericht:
Translate »