Festival verwelkomt Casa Bacardi en The Towers by Jupiler
​Enkel nog donderdagtickets beschikbaar voor festival

Rock Werchter biedt naar goede gewoonte een avontuurlijke muzikale mix van het beste van nu. En daar komen vanaf deze editie ook de beste feestjes bij. Rock Werchter introduceert in één klap twee gloednieuwe partyconcepten in het Festivalpark: The Towers by Jupiler en Casa Bacardi.  

 

The Towers by Jupiler vestigt zich op de North West Walls site, temidden van de street-art kunstinstallatie. De DJ booth zit onder in de hoogste toren verwerkt. In de change-overs van de optredens van de Main Stage weerklinkt de beste partymuziek van ondere andere Jeroen Delodder, Goe vur in den Otto, Soul Shakers en Silver Sisters.

 

Casa Bacardi, al enkele jaren in kleine vorm present op het festival, groeit door. De gloednieuwe danstent staat achteraan in het Festivalpark, bij de Slope, naast de hoofdingang. De DJ line-up is eclectisch. Van latin beats tot aanstekelijke funk, warme soul en alles daartussen. Bibi Seck,  David Vunk, CC:DISCO!, Jarreau Vandal, Willie Wartaal, Faisal, Taylah Elaine zijn maar enkele namen die voor zwoele momenten zorgen in Casa Bacardi op Rock Werchter.

 

De volledige line-up van The Towers by Jupiler en Casa Bacardi is vanaf nu beschikbaar in de Rock Werchter app. Gisteren werd ook het programma van de feestjes in Central Park op The Hive voorgesteld. Kampeerders die op The Hive en The Hive Resort overnachten, krijgen van Studio Brussel een geweldig party-programma gepresenteerd.

 

Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. Op het weerom geweldige programma: rock, indie, pop, soul, metal, hiphop, dance en zoveel meer. De grote headliners zijn present. Maar ook de sterren van morgen hebben hun plaats op de affiche. Onder andere Muse, Arctic Monkeys, Mumford & Sons, Red Hot Chili Peppers, Stormzy, Liam Gallagher, Oscar and The Wolf, Queens of the Stone Age, Fred again.., Rosalía, Lil Nas X, Sam Fender, Machine Gun Kelly, Iggy Pop en Editors zijn erbij op Rock Werchter 2023. De volledige line-up én de timetable van de optredens zijn te vinden op rockwerchter.be. Er zijn enkel nog beperkt tickets voor donderdag 29 juni beschikbaar via ticketmaster.be

24 juni 2023
In dit bericht:
Translate »