Als Nederlandstalige zanger en songschrijver scoorde Senne Guns met “De Goudvis” op de radio, als cabaretier hing hij ondersteboven aan de piano in zijn bejubelde debuut “Opus 3” en werkte hij o.m. met Admiral Freebee,. Vanaf januari 2023 trekt deze virtuoze en prettig gestoorde zanger/muzikant/radiomaker opnieuw de theaters in, deze keer aan de zijde van muzikale duizendpoot Laurens “Lokko” Billiet (drummer bij o.m. Buurman en Douglas Firs).
Senne En Lokko verwierven vorig jaar op korte tijd een kleine cultstatus als tweekoppig huisorkest in Popquiz op VTM, waar ze op spectaculaire wijze en met een flinke scheut humor bestaande popsongs live door mekaar mixten, achterstevoren speelden of verdoedelzakten.

Daarnaast was er uiteraard ook nog de fel gesmaakte Radio 1 podcast “Koken Met Classics” (die vanaf februari 2023 trouwens een vervolg krijgt), met een Senne en Lokko special tijdens de Classics 1000Gooi al die ingrediënten samen met nieuwe Senne Guns originalsen je krijgt een idee van wat je ongeveer mag verwachten.
Een avond vol muziek, humor, relativering en wist-je-dat, waarbij 2 top-muzikanten een halve muziekwinkel meebrengen omdat ze weigeren te geloven dat ze maar met 2 zijn. De doedelzak laten ze thuis, beloofd. Of misschien niet.

13 december 2022
In dit bericht:
Translate »