Persbericht, 3 december 2021

Plus vijf voor Rock Werchter 2022! De line-up voor de komende editie, die van 30 juni tot 3 juli plaatsvindt in het Festivalpark in Werchter (België), krijgt stap voor stap meer vorm. De oogst nieuwe namen is gevarieerd in genre, uitmuntend van kwaliteit. The War On Drugs staan op donderdag 30 juni in het Festivalpark. Lewis Capaldi en Greta Van Fleet worden toegevoegd aan de line-up van vrijdag 1 juli. Nieuw op zaterdag 2 juli is Yungblud. Royal Blood maakt zijn opwachting op zondag 3 juli. Meer namen worden binnenkort aan de line-up toegevoegd. Hadden we al gezegd dat Rock Werchter een groot feest zal worden?

Na twee uitgestelde edities is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via ticketmaster.be.

Over Rock Werchter
Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2022 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

5 december 2021
In dit bericht:
Translate »