Persbericht, vrijdag 22 april 2022

Vandaag, vrijdag 22 april, brengt JW Roy een videoclip uit van het nummer Nog Niet Jarig. De video werd opgenomen in een authentiek café in de Amsterdamse pijp, ooit de oude stamkroeg van Hazes senior. De regie van de clip was in handen van award winning Sanne Kortooms, actrice Tine Joustra vervulde de hoofdrol. De tekst van Nog Niet Jarig schreef JW Roy samen met zijn maatje Guus Meeuwis.

‘Nog Niet Jarig’ gaat over een feestje in de jaren zeventig. De man van een stel belooft terug te rijden naar huis, maar dat loopt anders. Zoals dat gaat. Zijn vrouw is niet zo gelukkig op het feestje. Een stuk minder gelukkig dan de man in ieder geval, die zelf net wat te enthousiast aan ‘het dansen gaat met de mysterieuze ‘Marian’.
Tine Joustra (o.a. bekend van Hollywood-film The Hitman’s Bodyguard), speelt de vrouw van het stel. Het feit dat de videoclip in een lange take is opgenomen maakte het een spannende uitdaging.

JW Roy: “Voor het eerst sinds lange tijd hebben we een heuse videoclip opgenomen. Een officiële productie met een heuse regisseur, een echte actrice en compleet met crew. Én met als kers op de taart: tien top figuranten die reageerden op mijn oproep op social media. Ik had niet verwacht dat er tussen mijn volgers zóveel acteertalent zit!”

Achtdelige TV-serie op Omroep Brabant op herhaling
Op 5 maart 2022, startte op Omroep Brabant de achtdelige tv-serie Kouwe Kermis waarin per uitzending een nummer van Kouwe Kermis centraal stond. De serie loopt bijna op zijn einde, maar in de zomermaanden worden alle acht afleveringen van Kouwe Kermis herhaald. Een overzicht van alle afleveringen is te vinden op de website van Omroep Brabant.

Live
In het najaar van 2022 staat een theatertour in de planning. Data worden in het voorjaar aangekondigd.
Het albumboek Kouwe Kermis is in de webshop van JW te koop, maar ook bij een select aantal (boeken)winkels en platenzaken. Een overzicht hiervan staat op jwroy.nl.

22 april 2022
In dit bericht: