Een Expanded Edition van haar album The Epic Tale of the Stranded Man – in première op Americana UK

 

VanWyck presenteert vandaag een Expanded Edition van haar bejubelde album The Epic Tale of the Stranded Man en een theatertournee van 20 data door Nederland.De Expanded Edition is een nieuwe digitale versie met vier nieuwe nummers van rond de 2 minuten die het narratief van dit album in een nieuw licht zetten.

VanWyck: “The Epic Tale beschrijft een zoektocht en ik merkte zowel door optredens als de reacties van luisteraars dat die zoektocht zich steeds ontwikkelt. Deze nieuwe nummers zijn een soort richtingaanwijzers, ze vallen tussen de oude nummers in en plaatsen het verhaal in een nieuw licht. Ze staan symbool voor de stemmen in het hoofd van die gestrande man, soms liefdevol, soms kwaadaardig en moedigen hem aan om een volgende stap te zetten.

Live heeft het verhaal zich ook ontwikkeld, met nieuwe wendingen en nieuwe inzichten. Reacties van het publiek heb ik verwerkt in volgende voorstellingen. Zo blijft het verhaal in ontwikkeling, blijft het evolueren en naar nieuwe betekenissen zoeken.”

18 februari 2023
In dit bericht:
Translate »