Rapper en zanger Typhoon was gisteravond te gast bij Khalid & Sophie en speelde daar zijn nieuwe single ‘Laatste Dans‘ met Frank Boeijen. De single is afkomstig van zijn EP ‘Twintig Deluxe’, die afgelopen vrijdag is verschenen. De artiest met drie Edison’s op zak, kondigde ook een tour aan langs een selectie intieme clubs in Nederland.

Typhoon Live
02 mei Bird, Rotterdam
11 mei Hedon, Zwolle
16 mei TivoliVredenburg, Utrecht (Pandora)
17 mei Doornroosje, Nijmegen (Kleine Zaal)
19 mei De Oosterpoort, Groningen (Kleine Zaal)
31 mei Patronaat, Haarlem (Kleine Zaal)

Afgelopen jaar vierde Typhoon zijn 20 jarig jubileum met shows op North Sea Jazz, in twee uitverkochte Paradiso’s en twee keer in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Daarnaast bracht de hij op 3 november zijn nieuwe EP uit. Voor de bijbehorende nieuwe live show kiest hij ervoor om een meer intieme beleving op te zoeken met zijn fans. De show is voor het eerst te zien in mei 2024 in een selectie kleinere zalen in Nederland. Tickets gaan vrijdag 10 november om 10:00 uur in de verkoop via www.mctyphoon.nl
“Ik kijk ernaar uit om na de grootse vieringen van afgelopen jaar, terug te keren naar een meer intieme setting met mijn fans. Ik kan niet wachten om de nieuwe muziek live te spelen in deze kleinere zalen. Uiteraard komen classics en fan favorieten ook voorbij ????.
Ik hoop jullie dan te zien.

Typhoon”

 

7 november 2023
In dit bericht:
Translate »