Het magazine De Wandelgang combineert wandelen en popcultuur. Het blad is een frisse wind in het doorgaans traditionele en clichématige aanbod in de wandelwereld. Verwacht absurdistische observaties, wandelproza, erotische wandelverhalen, onverwachte columns en kinderen aan het woord over hun haat voor wandelen.

De Wandelgang is een uitgave van De Wandelclub, een initiatief dat in coronatijd is opgericht Tim Knol en zijn label Excelsior Recordings. Samen met een groep wandelaars trekt Tim of een bevriende muzikant de natuur in voor een wandeling en wordt er onderweg muziek gespeeld. De club telt inmiddels 1500 leden en is volop in beweging. Ook in niet-coronatijd blijken de wandelingen en activiteiten populair. Daarnaast staan er de komende zomer meerdere grote wandelevenementen van De Wandelclub op het programma.

De eerste twee edities van het blad De wandelgang waren een groot succes en binnen no-time uitverkocht. In editie drie zorgen o.a. Freek de Jonge, Marjolijn van Heemstra, Joost van Bellen en Michiel Romeyn voor de inhoud. Speciaal voor deze uitgave van De Wandelgang schreef Meindert Talma een clublied als kado voor alle leden en voorzag die eigenhandig van een videoclip. Het blad kende eerder bijdrages van Diederik Ebbinge, Marieke Lucas Rijneveld, Boswachter Tim, Gummbah, Vjeze Fur, Maartje Wortel en Nico Dijkshoorn. Het blad is verkrijgbaar bij de betere boekhandels, platenzaken en outdoor winkels en alle leden van De Wandelclub krijgen tweemaal per jaar een exemplaar thuisbezorgd.

Wandelclub, doorlopen hup!
Voor meer informatie kijkt u op www.wandel.club of kunt u contact opnemen met Bob Kemper via info@wandel.club / +31620567719.

10 maart 2022
In dit bericht:
Translate »