Vandaag heeft TIJN zijn nieuwe single OMW (On My Way) uitgebracht. Het nummer is te horen in de nieuwe campagne van de NS, die ook vandaag wordt gelanceerd. TIJN schreef OMW speciaal voor de campagne. Naast zijn liedje is TIJN zelf ook te zien in de commercial van de spoorwegmaatschappij.

Volgens TIJN gaat OMW over positief in het leven staan en je laten leiden door wat er op je pad komt. TIJN: “Een goede start van de dag en een optimistische instelling maakt je dag meteen een stuk beter. Ik hoop dat OMW je vrolijk maakt en energie geeft. En dat je spontaan zin krijgt om op reis te gaan!”

Beluister OMW

De nieuwe commercial met de track van TIJN is vandaag te zien en te horen bij de STER (op de NPO) en vanaf maandag ook op andere grote tv- en radiozenders en online. TIJN is de zesde artiest die de afgelopen twee jaar gevraagd is om muziek te maken voor een NS-campagne. Eerder werkten onder meer MEAU en Froukje mee.

De release van OMW komt exact een jaar na de eerste TikTok-post van TIJN. Het afgelopen jaar gingen zijn muzikale TikToks regelmatig viral. Inmiddels heeft hij ruim 206.000 volgers op het platform.

24 september 2022
In dit bericht: