De Groningse band The Vices bracht vorig jaar hun goed ontvangen tweede album Unknown Affairs uit. Hierop staan succesvolle nummers als Strange Again en For My Mind. Hiervoor maakten ze al indruk met hun debuutalbum Looking For Faces, waar het nummer Before Your Birth van afkomstig is.

Nu brengt de band rondom frontman Floris van Luijtelaar een live versie uit van bovengenoemde 3 tracks; Strange Again, For my Mind en Before your Birth. Deze werden o.a. door het Duitse Rockpalast opgenomen tijdens ESNS ‘23. De digitale EP genaamd Talk the Talk komt uit op 23 februari en hier beschikbaar als pre-save.

De live versie van Strange Again verscheen al op 2 februari en deze is hier op Spotify te beluisteren.

De band over de EP:
“Live spelen is zo anders dan opnemen in een studio. Het publiek en de band, we voeden en versterken elkaar met elkaars energie. Deze synergie wilden we vangen op een opname zodat jullie het ook thuis in jullie oren kunnen blazen!”

De band tourde de afgelopen week in Slovenië en geeft in Nederland nog twee uitverkochte concerten in De Oosterpoort (Groningen) en Paradiso (Amsterdam). Daarna reist de band af naar de VS voor een uitgebreide headline tour inclusief een showcase optreden op SXSW.

12 februari 2024
In dit bericht:
Translate »