Indian Summer Festival maakt vandaag de afsluitende artiest bekend voor de aankomende editie van het festival in 2023. Noord-Hollandse hiphopformatie The Opposites komt een jaar na hun triomfantelijke headlineshow op Lowlands festival naar de Geestmerambacht voor een show op het hoofdpodium van Indian Summer. Volgende week maakt de organisatie nog meer namen bekend. De kaartverkoop wordt gestart met een exclusieve voorverkoop op woensdag 14 december om 12:00.

Op volle toeren na corona
Afgelopen jaar keerde Indian Summer Festival, na twee jaar afwezigheid als gevolg van de coronacrisis, terug op evenemententerrein de Geestmerambacht met een uitverkochte editie. Op zaterdag 25 juni 2022 verwelkomde het festival ruim 21.000 bezoekers. Met de aankondiging van The Opposites als grote afsluiter van het hoofdpodium voor de aankomende editie, legt de organisatie de lat wederom hoog met de programmering. Binnenkort zullen er bovendien nog veel meer artiesten worden aangekondigd.

Een knallende afsluiter
De Noord-Hollandse hiphopformatie The Opposites kent sinds de coronacrisis een uiterst succesvolle comebackperiode. Na in 2014 te hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan, besloten rappers Big2 en Willem de Bruin halverwege 2019 dat de tijd was gekomen voor een terugkeer naar het podium als duo. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten, waardoor de langverwachte comeback moest worden uitgesteld. In 2022 was het dan eindelijk zo ver, de hiphopformatie bevestigde hun nog altijd razende populariteit met een zinderende afsluitende show op de vrijdagavond van Lowlands 2022. De show op Indian Summer belooft ook een speciale te worden, gezien de persoonlijke binding van beide rappers met de regio van het festival, aangezien beide mannen oorspronkelijk uit de kop van Noord-Holland komen.

Kaartverkoop
Dit jaar werkt de ticketverkoop van Indian Summer Festival met fases. Op woensdag 14 december om 12:00 start de besloten voorverkoop van Indian Summer Festival. Hierbij krijgt men gedurende 24 uur toegang tot voordelige tickets voor de prijs van de editie uit 2022. Op vrijdag 16 december gaat de reguliere kaartverkoop van start, om 12 uur ’s middags via www.indiansummerfestival.nl

12 december 2022
In dit bericht:
Translate »