Persbericht, 10 november 2021

Rock Werchter voegt vandaag weer een klepper toe aan de line-up voor de editie 2022. The Killers zakken op zondag 3 juli af naar het Festivalpark in Werchter (België). De avontuurlijke indierockers uit Las Vegas hebben over de jaren heen een karrenvracht aan straffe songs bij mekaar geschreven én zijn een geweldige live band. Topingrediënten voor een feestje op Rock Werchter! The Killers staan voor afsluiter Red Hot Chili Peppers op de main stage. Feest na feest. In Werchter kan dat.

Na twee uitgestelde edities is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van donderdag 30 juni tot zondag 3 juli 2022. Zijn er, naast The Killers en Red Hot Chili Peppers op de afsluitende festivaldag, ook zeker bij: Pearl Jam op donderdag 30 juni, Metallica op vrijdag 1 juli, Faith No More, Twenty One Pilots en Imagine Dragons op zaterdag 2 juli. De affiche wordt snel met meer namen uitgebreid. De dagtickets voor vrijdag 1 juli zijn uitverkocht. Combitickets en dagtickets voor de andere festivaldagen zijn nog te koop via ticketmaster.be.

Over The Killers
Brandon Flowers (zanger/keyboard), Ronnie Vannucci (drums), Dave Keuning (gitaar) en Mark Stoermer (bas) zijn sinds 2002 samen als The Killers. Van bij het prilste begin staat het viertal uit Las Vegas internationaal in de kijker. Debuut “Hot Fuss” (2004) wordt gerekend bij de beste albums van de 21ste eeuw. “Mr. Brightside”, hun eerste single, stond in april 2021 opgeteld 260 weken in de UK Top 100. Tot op heden hebben The Killers meer dan 25 miljoen albums verkocht. Awards en nominaties voor de belangrijkste muziekprijzen zijn er bij elk album als vanzelfsprekend. Een greep uit hun grootste hits: “Somebody Told Me”, “When You Were Young”, “Read My Mind”, “Human”, ”Run For Cover” en recent nog “Dustland”. The Killers is een band met blijvende zin voor avontuur. Hun jongste heet ‘Pressure Machine’ (2021) en is een conceptalbum over de jeugdjaren van zanger Brandon Flowers. Het is hun – alweer een record – zevende opeenvolgende nummer 1 in Groot- Brittannië. Lees meer op thekillersmusic.com.

Over Rock Werchter
Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2022 plaats van donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

12 november 2021
In dit bericht:
Translate »