Na de shows met Eels in Afas Live staat het duo volgende maand op het Zwarte Cross festival.
De heren weten alles zelf te regelen en komen nu met een documentaire. Een mooi inkijkje voordat je het duo kunt bewonderen.

“Running a Family Farm” is het vervolg, acht jaar na dato, op de documentaire “Rockfarmers” die in 2015 werd uitgebracht. De film is opnieuw van de hand van Yan Sourigues. De regisseur filmde het dagelijkse leven van de bewoners van de agro-ecologische boerderij Casse gedurende de afgelopen drie jaar. Ze geven een eenvoudig, feitelijk verslag van hun ervaringen, zonder een model te willen creëren. Het project wil onthullen wat werkt, maar ook wat niet werkt. Overtuigingen worden geconfronteerd met de praktijk. Hun aanpassingen aan de uitdagingen van de opwarming van de aarde en de onzekere toekomst zijn de logische genese van het nieuwe album “Horizon”.
Vance Powell (meervoudig Grammy Award-winnaar, met Jack White, The Raconters, Chris Stapleton…) en professor Jean-Luc Guérin, docent en onderzoeker bij L’ENVT in samenwerking met INRAE, zijn hier om hun ervaringen en inzichten te delen. De problemen zijn eenvoudigweg complex genoeg.

https://www.youtube.com/theinspectorcluzo

24 juni 2023
In dit bericht:
Translate »