Persbericht, donderdag 3 maart 2022

In de tijd waar onze industrie net zo serieus werd genomen als freakshows, streefden wij ernaar om ‘The Greatest Show(s) On Earth’ te spelen. Gevuld met opgekropte passie reisden we tussen de lockdowns het land door, aldus The Ballet Bombs.

Trots als pauwen die eindelijk weer hun veren mochten tonen, speelde The Ballet Bombs alle shows die ze konden en mochten spelen! Samen met het zittende publiek vulden ze de overgebleven leegtes van de zaal: met energie, vreugde, liefde, glorieuze woede, opluchting en hoop.

Wij geloven dat deze magie is vastgelegd in de opnames van Mutations, zodat deze hoog-energieke liveshow weer tot leven kan worden gebracht. Mutations werd tijdens de shows in Merleyn (Nijmegen) en Mezz (Breda) opgenomen.

The Ballet Bombs zijn: Rubin “zwoelboy” van Nistelrooy, Erik“El cahole” van Beek en Frankie Fuzz. Deze psychedelische punkers gaan tot het sonische gaatje. Met buitenaardse oscillaties zeeën van galm en speaker verscheurende fuzz tonen. Maar ze noemen zichzelf liever de Blink-182 van de garage fuzz.

3 maart 2022
In dit bericht: