Persbericht, 6 oktober 2021

Vandaag kondigt Tame Impala de komst van een The Slow Rush deluxe boxset aan, die verkrijgbaar zal zijn op 18 februari 2022. Op de deluxe boxset zijn zowel remixes als B-kanten te vinden, waaronder een gloednieuwe Breathe Deeper remix van de Amerikaanse rapper Lil Yachty, waarvan de videoclip nu te bekijken is.

The Slow Rush verscheen in februari van 2020, kwam op #1 binnen in meerdere landen, werd begin dit jaar tweemaal genomineerd voor een GRAMMY-award en is inmiddels meer dan 1,3 miljard keer gestreamd. De fysieke versie bevat twee LP’s op rood transparant vinyl, een alternatieve albumhoes, een 40-pagina tellend boekje en zelfs een kalender. Zowel de fysieke als de digitale versie die op 18 februari 2022 verschijnen, bevatten twee nooit eerder uitgebrachte B-kanten, uitgebreide versies en remixes. Met name de liefhebbers zullen halsreikend uitkijken naar de fysieke release van de single Patience (zowel origineel als geremixt), die ook deel uitmaakt van deze deluxe boxset.

Naast het eerdergenoemde succes, won frontman Kevin Parker met The Slow Rush meerdere ARIA-awards in de categorieën ‘Album of the Year’, ‘Best Group’, ‘Best Rock Album’, ‘Engineer of the Year’ en ‘Producer of the Year’.  Daarnaast werd het album genomineerd voor twee Billboard Music awards en een AMA (American Music Award).

Luister hier naar Breathe Deeper (Lil Yachty remix)

Pre-order The Slow Rush Deluxe Boxset hier

Over Tame Impala
Kevin Parker heeft zich – mede dankzij de geestverruimende live-optredens waar Tame Impala om bekendstaat – ontpopt als een van de meest invloedrijke acts van het afgelopen decennium. In dat tijdsbestek brachten Kevin Parker en zijn band de studioalbums InnerSpeaker, Lonerism, Currents en The Slow Rush uit. Als songwriter en producer heeft de Australiër bovendien samengewerkt met The Weeknd, Travis Scott, SZA, Lady Gaga, Mark Ronson, Kanye West, Kali Uchis, Theophilus London, Miguel, A$AP Rocky en vele anderen.

8 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »