Op 22 september verschijnt het nieuwe album van Suzan & Freek, Iemand Van Vroeger. Op het derde album van het duo staan naast veel nieuwe liedjes ook de eerder verschenen singles Honderd KeerKwijt, Slapeloosheid en Nooit Meer Regen.

De titel Iemand Van Vroeger is op meerdere manieren uit te leggen. Suzan & Freek: “De tijd vliegt als je plezier hebt – en dat hebben we. We zijn inmiddels écht de helft van onze levens samen. We zijn elkaars ‘iemand van vroeger’. En hoewel er veel veranderd is, is veel ook juist hetzelfde gebleven. Bij je ouders op de bank ploffen, slingeren tussen de witte strepen op het fietspad: er blijft zo veel van vroeger in je systeem zitten, en dat is maar goed ook! Als we later groot zijn, hopen we met trots terug te kijken op vroeger – wat dat ‘vroeger’ dan ook mag zijn.”

Iemand Van Vroeger is het derde album van Suzan & Freek, sinds ze in 2019 doorbraken met hun single Als Het Avond Is. Later dat jaar brachten ze hun platina debuutalbum Gedeeld Door Ons uit, met daarop ook de hitsingle Blauwe Dag. In 2021 volgde Dromen In Kleur, met onder meer de singles Weg Van JouDe OverkantGoud en Onderweg naar Later. Voor Dromen In Kleur ontvingen Suzan & Freek vorig jaar een Edison voor Beste Album.

Deze zomer spelen Suzan & Freek op talloze festivals in Nederland en België. Op 20, 21 en 22 oktober staan ze als onderdeel van The Streamers in het Gelredome in Arnhem. Op 10, 11 en 12 november staat het duo in totaal vier keer in een uitverkocht Ziggo Dome in Amsterdam. Op 18 november geven ze een show in het Sportpaleis in Antwerpen.

24 augustus 2023
In dit bericht:
Translate »