Persbericht, donderdag 10 februari 2022

Aankomende zomer staan Suzan & Freek en Miss Montreal op het podium tijdens Royal Park Live 2022. Op vrijdag 1 juli geven de artiesten beide een eigen concert in de tuin van Paleis Soestdijk. Een programma met niet één, maar twee concerten.

Suzan & Freek
Het succes voor Suzan & Freek begon met het uitbrengen van hun eerste eigen liedje Als Het Avond Is. Sindsdien kwam de carrière van het duo in een stroomversnelling en scoorden ze hits als Blauwe Dag, De Overkant, Weg Van Jou en Goud. Voor het debuutalbum ontvingen ze een Edison Award en een platina plaat en stonden eerder al op de podia van Vrienden van Amstel en Concert at SEA.

Miss Montreal
Miss Montreal scoorde vorig jaar een grote hit met Door De Wind, die voortkwam uit het tv-programma ‘Beste Zangers’. Het is de kroon op haar vijftienjarige carrière, die begon met de single Just A Flirt. De zangeres gaf eerder een concert in de Heineken Music Hall (nu AFAS live) en speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA.

Op vrijdag 1 juli staan de artiesten op het podium tijdens Royal Park Live. De kaartverkoop start aanstaande maandag 14 februari om 10:00 uur.

Klik hier voor tickets.

12 februari 2022
In dit bericht:
Translate »