Suzan & Freek hebben de nieuwe single Slapeloosheid uitgebracht. Het is de opvolger van Kwijt, die in september van het afgelopen jaar uitkwam. Op vrijdag 13 januari verschijnt op Netflix de documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij en in november staat het duo drie keer in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Over Slapeloosheid zeggen Suzan & Freek: “We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe muziek, en daar kijken we erg naar uit. In combinatie met onze aankomende Netflix-documentaire en de net aangekondigde Ziggo Dome shows konden we niet wachten om weer iets nieuws uit te brengen. We hebben er ook dit jaar weer erg veel zin in.”

In september vorig jaar brachten Suzan & Freek de single Kwijt uit. In november behaalde het nummer de gouden status voor meer dan 8,6 miljoen streams. Inmiddels staat de teller op ruim 13 miljoen streams. De single Honderd Keer, die in maart 2022 verscheen, is platina met 17,2 miljoen streams en gaat ondertussen richting de 20 miljoen streams.

Op vrijdag 13 januari verschijnt op Netflix de persoonlijke documentaire Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij. Daarvoor is het duo maandenlang met een camera gevolgd. “’Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar. En nu is dat écht zo en daar zijn we super trots op! Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden, temidden van alle hectiek. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome – de camera was overal bij en dat is straks allemaal in de docu op Netflix te zien. We vinden het megaspannend, maar kunnen tegelijkertijd niet wachten om het met jullie te delen.”

Vanaf maart hervat het duo de volledig uitverkochte theatertournee, met in totaal dertien shows in Nederland en België. Op 3 en 4 april sluiten ze de tour af in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit najaar staan Suzan & Freek drie keer in de Ziggo Dome in Amsterdam: op zaterdag 11 november en op zondag 12 november met een middag- en een avondshow. Klik hier voor alle data en meer informatie.

6 januari 2023
In dit bericht:
Translate »