De eerste naam voor Rock Werchter 2023 is binnen! Rock Werchter kondigt vandaag met grote trots aan dat wereldster Stromae op donderdag 29 juni de headliner is van de openingsdag van het festival. Stromae is één van de meest opwindende live acts van nu. Hij maakte eerder dit jaar grote indruk op dagfestival Werchter Boutique. Intussen is de Multitude Tour op kruissnelheid. Van Amsterdam tot Parijs, van Londen tot New York. Stromae speelt er in de meest prestigieuze zalen. De hele wereld pakt hij moeiteloos in. Iedereen is fan. Rock Werchter 2023 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 29 juni tot zondag 2 juli. De ticketverkoop start op zaterdag 29 oktober om 10 uur. Pre-registreren, goed voor eerdere toegang tot festivaltickets, kan vanaf nu. Meer namen voor Rock Werchter worden binnenkort bekendgemaakt. ​ Stay tuned via rockwerchter.be.

Stromae bracht in 2010 zijn eerste album ‘Cheese’ uit. In 2013 volgde de wereldroem dankzij ‘Racine Carrée’.  En toen werd het stil. Voor de lancering van één van de collecties van modelabel mosaert bracht hij de single ‘Défiler’ uit. In 2019 speelde hij met Coldplay ‘Arabesque’ tijdens hun albumvoorstelling in Jordanië. Met zijn broer regisseerde Stromae clips voor Billie Eilish en Dua Lipa. En dan was daar vorig jaar de grote terugkeer, door de grootste poort met derde album “Multitude”. Stromae’s eigen interpretatie van wereldmuziek. Verbindend. Vertrouwd maar nog boeiender. In 2023 is hij één van de absolute headliners van Rock Werchter.

Over Rock Werchter

Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2023 plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

12 oktober 2022
In dit bericht:
Translate »