Persbericht, 21 oktober 2021

Op vrijdag 22 oktober komt Ierse singer-songwriter en Raglans-frontman Stephen Kelly met de eerste single van zijn solo debuutalbum: ‘All The Trouble I’ve Caused’.

Knallend kampvuurlied
Stephen Kelly keert terug met zijn nieuwste single – ‘All The Trouble I’ve Caused’. De single wordt beschreven als een zeer persoonlijk stukje dagboek, vermomd als een knallend kampvuurlied, in zijn kenmerkende stijl als frontman van Ierse indierockband Raglans. Stephen heeft de single zelf geschreven en geproduceerd in zijn eigen studio. Het is de eerste van een reeks singles voorafgaand aan zijn solo debuutalbum getiteld Bad News Best Forgotten dat begin 2022 uitkomt.

Stephen begon met het schrijven van liedjes in zijn slaapkamer, om daarna samen met vrienden Luke en Dave de band Raglans op te richten en de hele wereld over te reizen. Hij ervaarde de vreugde die die slaapkamerliedjes hadden gebracht aan hemzelf en aan mensen in alle soorten en maten op plekken waarvan hij nooit had durven dromen ze te bezoeken.

Nieuwe impuls na Covid
Na Covid, zonder band, zonder management, zonder label, zonder agents, stond hij weer alleen in de slaapkamer, en dat voelde goed: “Uitzoeken hoe je iets helemaal alleen kunt realiseren, is een van de meest bevredigende dingen in het leven. Ik doe dit omdat ik dit niet niet kan doen. Ik wil nu elke maand een nieuw nummer uitbrengen. Deze eerste nummers zijn opgedragen aan mijn moeder… ik mis je!”

Instagram | Facebook | Spotify

23 oktober 2021
In dit bericht:
Translate »