De Rotterdamse band St. Solaire heeft vandaag hun nieuwe single All I Ever Wanted uitgebracht. Het is de eerste single van de aankomende EP Keep on Waiting dat op 18 maart 2023 verschijnt.

Het elegante, betoverende geluid van indiepop band St. Solaire bestaat uit een karakteristieke smeltkroes van warme klanken en subtiele muzikale kleuring. Het muzikaal palet heeft zich gevormd rondom de breekbare vocalen van Geert van Emden. Dit is te horen op de geprezen singles Where Do Go From Here en Running, die samen bijna 2 miljoen streams op Spotify hebben en onder andere te horen waren bij radiostations NPO Radio 2 en 3FM.

De EP Keep on Waiting is een muzikaal vervolg op het debuutalbum you=me, dat vorige jaar is uitgebracht. De vijf nummers zijn geschreven nadat de band, na de release van hun debuutalbum, verschillende shows heeft moeten cancelen door de toen geldende coronamaatregelen. Ondanks dat de nieuwe EP hint naar tracks van you=me, laat St. Solaire zich met Keep on Waiting niet gemakkelijk in een hokje stoppen. Dan weer klinkt de Rotterdamse band gelaagd en breekbaar, dan weer energiek en bedwelmend – maar altijd overtuigend en trouw aan zichzelf.

‘De eerste single van onze EP, All I Ever Wanted, gaat over de onvoorwaardelijke liefde die je kunt voelen voor partners uit eerdere of bestaande liefdesrelaties. Ondanks de soms pijnlijke confrontaties die er binnen relaties zijn, leer je hierdoor jezelf steeds beter kennen. Ik hoop dat mensen zich in het nummer kunnen herkennen en vol liefde en zelfreflectie op dit soort situaties terug kunnen kijken’, aldus frontman Geert van Emden.

12 november 2022
In dit bericht:
Translate »