Persbericht, 5 november 2021

Vandaag heeft het R&B duo Silk Sonic, bestaande uit Bruno Mars en Anderson .Paak, de nieuwe single Smokin Out The Window uitgebracht. Net als de vorige singles van Silk Sonic heeft ook deze track een silky smooth R&B sound. Het nummer is geproduceerd door Bruno Mars en D’Mile en de derde track van het nog te verschijnen album An Evening With Silk Sonic dat op 12 november wordt uitgebracht.

Luister ‘Smokin Out The Window’

Bij de nieuwe single is ook een videoclip uitgebracht. Bekijk de video hieronder.

De avond voor de release van het album An Evening WIth Silk Sonic vindt er in roller skate hal Skate Fever een exclusieve pre-release luistersessie plaats. Tijdens het event in jaren ’70 stijl kunnen fans en andere genodigden voor het eerst naar het album luisteren en rolschaatsen. Stuur bij interesse een mail.

OVER SILK SONIC
De kiem voor Silk Sonic werd in 2017 geplant tijdens de Europese 24K Magic World Tour van Bruno Mars waarbij Anderson .Paak meetourde. Een nachtelijke jamsessie ontgrendelde een onmiddellijke chemie tussen de twee GRAMMY Award winnaars. Een studiosessie volgde en groeide uit tot een maandenlange samenwerking en ijzersterke vriendschap. De legendarische Bootsy Collins doopte het duo tot Silk Sonic en is te horen als ‘special guest host’ op An Evening With Silk Sonic. Eerder dit jaar verschenen al de hitsingles Leave The Door Open en Skate die beiden goed zijn voor miljoenen streams en YouTube views.

6 november 2021
In dit bericht:
Translate »