Binnen minder dan een maand is het zover! Het Festivalpark is in volle opbouw. De weerkaarten ogen eindelijk beter. Het aftellen kan nu echt beginnen. Bij deze nog enkele nieuwtjes en reminders op een rijtje.

Programma-update

  • Lenny Kravitz heeft extra speeltijd gevraagd. Hij sluit de openingsdag van het festival af met een show van 2 uur. De timing van de andere concerten wordt hierdoor licht aangepast. STONE trapt het festival op de Main Stage al om 12u45 af. ​ Ook de timing van de Slope acts wijzigt mee.
  • Tom Morello (vrijdag 5 juli) zal optreden in The Barn. Hij vult daar de spot in die vrijkwam na de annulatie van Bad Omens.
  • Yard Act is nieuw op de line-up. Ze openen KluB C op vrijdag 5 juli. Dat brengt meer aanpassing met zich mee in KluB C: Kneecap schuift door, Declan McKenna en Glints wisselen van spot. Archive neemt de spot van Tom Morello in (zie hoger).
  • The Southern River Band en Peuk switchen. The Southern River Band heeft op donderdag 4 juli elders verplichtingen. Peuk, die op zaterdag 6 juli de Slope zouden openen, nemen hun plek over. En vice versa.

Neem zeker een kijkje op onze website voor het volledige programmaoverzicht.

Hoera voor de meest frisse pintjes
Verblijf je tijdens het festival op The Hive en geniet je graag van een frisse Jupiler? Bestel je gekoelde sixpacks Jupiler of Jupiler 0.0 vooraf via deze link. Je haalt je voordelig geprijsde, pack gewoon op bij de stand op Central Park op The Hive, in ruil voor je voucher. Makkelijker wordt het niet, santé!

Shop de RW24 collectie
Een nieuwe editie, een nieuwe merchandise collectie! Je kan jouw favoriete merchandise item van RW24 nu al bestellen via onze shop. Een volledig overzicht kan je terugvinden via shop.rockwerchter.be.

Alle informatie beschikbaar op onze website
Alle praktische- en mobiliteitsinformatie is vanaf nu terug te vinden op onze website. Vind antwoorden op al je vragen over onder andere je beste optie om naar het Festivalpark te komen, hoe je een locker kan reserveren, do’s & don’ts, het gebruik van Coins, informatie over de campings en zo veel meer!

7 juni 2024
In dit bericht:
Translate »