Vanaf vandaag is Ron Coolen’s nieuwe single ‘Shake me to the floor’ op alle streaming platformen te beluisteren.  Ron heeft het nummer samen met zanger Keith St John geschreven en je hoort gastgitarist Joey Concepcion

’Shake me to the floor’ is een tribute aan de iconische Eddie van Halen, een ware legende die ontelbare rock muzikanten heeft geïnspireerd. Keith en Ron leggen hun gedeelde fascinatie voor Eddie van Halen met ziel en zaligheid in iedere noot, en dat maakt deze track een absolute headbanger. 

Wil je ‘Shake me to the floor’ beluisteren, klik dan HIER, of op het plaatje hieronder, en kies je favoriete streaming platform.
‘Shake me to the floor’ is gemastered door Svante Forsbäck (bekend van oa. Rammstein, Volbeat, Lindemann), die eerder voor 2 Grammy’s is genomineerd. De mix is verzorgd door Hans Pieters.
Ron’s nieuwe album wordt verwacht in het najaar van 2023, en daarop zal ‘Shake me to the floor’ ook te horen zijn.

18 augustus 2023
In dit bericht:
Translate »