Het is Week van de Belgische Muziek. Rock Werchter viert mee. Vandaag worden 9 Belgische acts aan de line-up van Rock Werchter 2024 toegevoegd. Glints en Loverman komen naar het festival op vrijdag 5 juli. Nieuw voor zaterdag 6 juli zijn Equal Idiots, J. Bernardt en Peuk. BLUAI, Brutus, Whispering Sons en Isaac Roux zullen op zondag 7 juli optreden.
Ook Eefje de Visser komt naar Werchter. De Nederlandse, die in de buurt van Gent woont en werkt, maakt haar Rock Werchter debuut op donderdag 4 juli. Meer namen voor Rock Werchter volgen binnenkort. Een overzicht van alle reeds bevestigde acts, per dag en per podium, is beschikbaar op rockwerchter.be.

Rock Werchter 2024 vindt plaats in het Festivalpark in Werchter van donderdag 4 juli tot zondag 7 juli.  Onder andere Foo Fighters, Dua Lipa, Måneskin, Lenny Kravitz, Yungblud, Sum 41, Greta Van Fleet, Avril Lavigne en Jane’s Addiction werden eerder aangekondigd voor Rock Werchter 2024. Festivaltickets zijn in verkoop via ticketmaster.be. Dagtickets voor zaterdag 6 juli en zondag 7 juli zijn uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor donderdag of vrijdag zijn nog beschikbaar. De festivalervaring compleet maken door in Werchter te overnachten? Een overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden, is hier beschikbaar.

Over Rock Werchter: Het grootste muziekfestival van België vindt in 2024 plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in het Festivalpark in Werchter. Rock Werchter maakt er een erezaak van om elk jaar weer met de beste en meest boeiende line-up uit te pakken. Rock vormt de solide bodem voor een eclectisch programma dat niet in hokjes denkt. Gevestigde waarden versus nieuwe talenten. Op Rock Werchter kan en mag dat. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse, de omstandigheden uitmuntend, het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.

 

22 januari 2024
In dit bericht:
Translate »