Robbie Williams brengt vandaag zijn nieuwe single Lost uit. Het nummer is afkomstig van zijn op 9 september te verschijnen album XXV waarmee de zanger zijn 25-jarig jubileum viert. XXV bevat niet alleen de grootste hits van Robbie maar werd ook opgenomen met het Nederlandse Metropole Orkest.

Lost is geproduceerd door Guy Chambers en Richard Flack. De zanger zegt zelf over het liedje: ‘Lost is about the times in my life when I’ve abandoned myself to reckless behaviour.’ Het nummer is een van de weinige nieuwe liedjes op XXV, dat verder de nummer één-hits van de zanger en fan-favorieten  – opnieuw gearrangeerd door Jules Buckley, Guy Chambers en Steve Sidwell, bevat. Alle nummers werden opnieuw opgenomen in Nederland met het Metropole Orkest. Naast Lost zijn ook Disco Symphony, More Than This en The World And Her Mother nieuw.

25 jaar Robbie
XXV is een nieuwe mijlpaal in de carrière van de Britse zanger. Robbie heeft zes albums uit de Top 100 van bestverkochte platen in de UK op zijn naam staan. Daarnaast verkocht hij wereldwijd meer dan 80 miljoen albums, heeft hij 14 Britse nummer één-hits op zijn naam staan en won hij het recordaantal van 14 BRIT Awards.

5 augustus 2022
In dit bericht:
Translate »