Will Joseph Cook – Every Single Thing


De vrolijke Britse zanger Will Joseph Cook wist in 217 met zijn debuutalbum een vrolijke noot te kraken. Zoals de nieuwe artiesten is Tik Tok een gewilde afzetmarkt. Daarmee scoor je fans en dat deed deze man dan ook. Het derde album is al even zeer een vrolijk album dan zijn voorgangers!

Hij weet het album te openen met het catchy ‘Little Miss’. Met wat handclaps en elektronische geluiden vult het nummer zich op als een waar dans nummer. Met de uptempo songs ‘BOP’ en ‘Kisses’ weet Cook hier een lekkere sound te maken dat past in de huidige pop wereld. Het is dan ook niet vreemd dat deze man enorm gaat scoren. En terecht. Hij weet een mix te maken van de pakkende liedjes, dansbaarheid, poezie en catchy popsongs.

Het singer-songwriters nummer op de akoestische gitaar brengt alles in balans. ‘Today, Its Raining’ is dan ook een juweeltje op het album. Met een vleugje Bacharach wordt het langzaam opgebouwd tot een pakkend popnummer.

Het ‘Groofin Around’ is nog zo’n toefje op de taart. Het  heerlijke popnummer is laidback hangend in zijn eigen beat. Heerlijk liggend in de zon en genieten maar!

De songs zijn speels en kleurrijk te noemen. Cook weet nog steeds een vorm van te vinden om de fans te verrassen. Een verrassend leuk album! 

31 juli 2022
In dit bericht:
Translate »