Venus 5 – Venus 5


Met Venus 5 verschijnen er 5 vrouwen op het plaatje van de hoes. Deze vrouwen gaan voor de melodic rock en komen uit alle windstreken vandaan. Niet dat ze voor het eerst op het podium staan. Met Greta Di Lacovo aka Herma (SNB) Karmen Klinc (Hellcats) , Jelena Milocanovic (The Voice/TikTok), Tezzi Persson (Silver Lining) en Erina Seitlari (The Voice of Albania).

Het is dan ook een samengestelde club dat wordt gepresenteerd als  Spice Girls of Rock. Het klinkt allemaal wat cheesy en dat is het voor een deel ook. Leg je alle vooroordelen aan de kant, dan krijg je een album dat vooral stevig in de basis is. Songs als ‘Monster Under Your Bed’, ‘Bride With Blackended Eyes’ en ‘We Are Dynamite’ zijn prima heavy metal songs. Is het verhaal over Evenescence met Motley Crue drummer dat de titel’ Tom en Amy Lee’ krijgt?

Bij de titels krijg je al het idee dat het niet allemaal even ingewikkeld is. Dit album moet het vooral van de muzikale invulling hebben. En met 5 verschillende zangeressen weet men dit prima af te wisselen.

Kortom niet te ingewikkeld, maar wel vermakelijk. 

9 juli 2022
In dit bericht:
Translate »