Toby Goodshank – Truth Jump Fall


De singer-songwriter Toby Goodshank uit Amerika heeft al veel albums in de release gebracht. Al huis recording artist wist hij zijn naam over de wereld te brengen en met humor en mooie liedjes komt hij nu met een album dat dezelfde titel kent als de home recording uit 20211 Truth Jump Fall.

Persoonlijke liedjes

De man weet met een nieuw label een mooi geluid te produceren. Al zijn de singer-songwriters songs nog even mooi te noemen. Zo zie je dat het loont wanneer de productie even meer geld kost en de songs strak in de mix staat. ‘Sara & Jon’, Prelude To Fire’ en ‘Baby I Feel Like I Just Got Cut In Half’ zijn dan ook prachtige popliedjes.
Het album is niet eentonig en kent vooral een mooie afwisseling terwijl het dezelfde sfeer ademt. Van het titelstuk tot het mooie ‘My Reflection’ zijn songs waar de man in alle songs een zelfreflectie kent. Het gaat over hem en dat maakt het album juist persoonlijk en mooi.

De eenvoud

De kracht is dat Goodshank in de eenvoud van de songs een krachtig verhaal met muzikale ondersteuning kent. Dat dit op deze productie tot zijn recht komt is vooral mooi voor hem, maar ook een uitnodiging voor de luisteraar van het singer-songwritersgenre. 

13 januari 2022
In dit bericht:
Translate »