Het festivalseizoen is voor een groot deel weer geannuleerd. De Britse band uit Oxford kon weer gaan shinen op het podium en met de re-issue van het album uit 1997, kan de band weer het succes oprakelen van toen.

In It For The Money was dan ook een van hun succesvolste albums. Songs als ‘Richard III’,  ‘Late In The Day’ en ‘Sun Hits the Sky’ werden populaire songs die, als voorloper van het titelloos vervolg album, met ‘Pumping Up Your Stereo’ een grote hit scoorden.

Met deze re-release krijg je er een mooie toevoeging bij. De B-kantjes die niet op het origineel album stonden, en outtakes die gemasterd zijn, zijn een mooie aanvulling op het album. Songs met handclaps of akoestische gitaren met langere intro’s, bijna elk nummer is verschillend. Van de bovenstaande hits als ‘Cheapskate’ en ‘Sometimes We’re Very Sad’ brengen de kleine details een andere sfeer in de songs. Tot slot is er nog live werk uit 1998 aan het album toegevoegd.

Met ‘Melanie’ van het Lowland festival van 1995, Sometimes I Make You Sad (Amsterdam ‘97), de grote UK hit ‘Going Out’ (Toronto) en songs van de Nottingham show uit 1998.

4 september 2021
In dit bericht:
Translate »