Suki Waterhouse – I Can’t Let It Go


Ergens in 1992 werd Alice Waterhouse geboren in de wijk van Hammersmith te London. Haar start op de podia begon als model voor H&M en Marks & Spencer, Hierdoor werd ze gezien en kreeg ze voor veel mensen een gezicht.

Dit resulteert in een carrière met bewegende beelden. Vanaf 2012 is Waterhouse veel te zien op het witte doek. Van kleine rollen tot grotere rollen en stapt ze in de voetsporen van o.a. Lady Gaga .
Ze date met Miles Kane en dan komt ze ook in de muziekwereld. Daarna schuift ze aan bij Bradley Cooper en verlaat hem net voor de filmopname van A Star is Born.

Ze zou de film tot leven kunnen brengen nu ze haar eerste album uit heeft. Het is dan ook een mooi en verrassend album geworden. Ze begint al heerlijk met haar verhaal over Suzi Quattro  en dan heb je mijn hart al gestolen.  Toch weet Suki het UK idool uit de jaren 70 weer onder de aandacht te brengen in een lekker openingsnummer ‘Move’, dat met ‘Devil I Know’ een heerlijke opvolger kent. Haar zwoele stem en haar pakkende ontspannen popsound brengt dat ze gerust tot een van de talenten van de toekomst worden gerekend. Al had Waterhouse enkele singles op haar naam staan.
Met ‘Bullshit on the Internet’ weet ze een andere popsound te produceren dat even aantrekkelijk is. Het komt vast van de producer Brad Cook (War on Drugs, bon Iver) die weet hoe jij aantrekkelijke indiepop kan brengen. Het album mag dan ook tot een van de verrassingen van dit jaar worden gerekend.

Het album mag gerust wat extra draaiuren maken om het allemaal tot je te nemen. Dan zal ze je zeker niet teleurstellen en maakt ze zich op tot een nieuwe ster aan het muziekfront.

1 mei 2022
In dit bericht:
Translate »