Okee, The Panthers zijn terug en zijn net zo hitsig als voorheen! De glamrockers die de Crue vibe met zich meenemen zijn de plaaggeesten van de ouders met mooie dochters. De Sunset Strip rock is nog even melodieus en plat in de teksten. Daar waar KISS de dubbele bodems kent, gaat het hier om Never To Late ( To Get Some Pussy Tonight). Inmiddels kent de band de bassist Joe Spyder Lester als (weer) vast bandlid.  

Het nieuwe album weet dan ook lekker te beginnen en de melodieuze rock krijgt alle ruimte. Na de mainstream songs ‘Friends With Benefits’ en ‘On Your Instagram’ krijgt de band een ander muzikale draai met ‘Put Your Money Where Your Mouth Is’ . 

Met ‘1987’ gaat de band terug naar de tijd waar ze hun helden leren kennen. Het jaar van Whitesnake’s album 1987, Poison hits, Guns & Roses Appetide of de Scorpions US doorbraak en Priest melodic hits. Het was een goed jaar voor de melodic rock. Muzikaal horen de band op zn best met ‘Is My Dick Enough’ waar Dweezil Zappa aansluit. Het nummer geeft dynamiek in het geheel en wordt met het dieptepunt van het album ‘Magical Vagina’ opgevolgd. Het is dan ook lastig om de humor en de kwaliteit van de band los van elkaar te zien. Zanger Michael Starr laat horen dat hij een prima rockzanger is en gitarist Russ Parrish weet prima songs te produceren. 

Door deze opvallende verschijning krijgt men de aandacht die men nodig heeft. Toch is het een prima band en zullen we ze eind dit jaar weer met open armen ontvangen!  

26 februari 2023
In dit bericht:
Translate »