Stash – Walk the Walk


De Amerikaanse act Stash brengt de country blues op hoger niveau. Het is ook niet vreemd. Drummer en producer Joey Peters van Grant Lee Buffelo, bassist en zanger Ted Russel Kamp van Shooter Jennings, Tanya Tucker en solo gaan met producer, gitarist Rich McCulley weten kun kwaliteiten te combineren tot een power trio Stash!

Power trio debuut

Het debuutalbum Walk the Walk brengt dan ook een heerlijke West Coast sound met een lekker uptempo drive. Met songs als ‘What I Need’, ‘Catch Me If You Can’ en ‘You’re The One’ gaat de band een tandje steviger te werk dan het openingsnummer ‘Smoke and Mirrors’. De samenzang en de rock in de country blues brengt net even dat extra wat we vaak missen. Met ‘Queen of the Highway’ en ‘Into The Sunset’ horen de oldskool sound weer terug. Maar het geeft op dit album een ander gevoel omdat het album divers van stijl is. Het uptempo rock and roll met ‘Talk the Talk’ en de ruwe gitaren op ‘What I Need’ staan ver van het openingsnummer.

70’s show

Dit power trio weet dan ook de 70 sound van a tot z op dit album terug te brengen. Verrassend leuk album aan het einde van het jaar en zeker de moeite waard om het gehele album te beluisteren! Er zullen vast voor ieder wat minder nummers tussen zitten maar het geheel is verrassend! 

26 november 2021
In dit bericht:
Translate »