Sonic Whip – Triskelion


Met het trio Sonic Whip heeft Nederland er weer een rockact met internationale allure erbij. Het trio bestaat uit Meryn Bevelander, Florian Bevelander en Julien Verveer. En dat zal een verrassing zijn voor vriend en vijand.

Met het album Triskelion weet de band zich al goed te presenteren. Het openingsnummer ‘Burn it Down’ en ‘Desire’ is een lekker begin van het album. De sound en productie verrast en daardoor kun je horen dat er genoeg geld is opgehaald met de crowdfund campagne. Het geeft daardoor de ruimte en tijd om het album goed te mixen en daarmee krijg je een zeer goed geluid. Zo komt het spannende Paradise goed uit de verf, maar is het rechttoe rechtaan nummer ‘Shine’ en ‘Rain’ ondanks de lekkere intro, minder uitdagend. Dat hersteld de band met het stevige ‘Space’ en het heerlijk mellow rock geluid van ‘Storm Is Over’, waarmee men zich in de picture voor de festivals kan plaatsen. Zo kan de band het album rustig afronden met twee stevig lome songs.

Het album is dan ook een goed visitekaartje voor de band en wanneer men dit live kan vasthouden is het een kwestie van tijd dat deze band op diverse festivals mag gaan verschijnen.

26 januari 2022
In dit bericht:
Translate »