Achter de naam Skrillex gaat de Amerikaanse producer Sonny John Moore schuil. Zijn kijk op electropop en dubstep gaat buiten de gebaande kaders en dat is waarom er een grote schare fans van deze man is. De dance is niet schreeuwerig maar gedegen en gebalanceerd.

Met het nieuwe album Don’t Get To Close weet hij een mooie hoes te presenteren. De humor is daar en songs ‘Don’t Leve Me Like This’ en  ‘Way Back’ brengen je langzaam in de dance mood van ‘Selecta’.  De man weet als geen ander een album en show op te bouwen en met de hulp van de zangers Bobby Raps, Beam, Anthony Green en vele anderen weet de man en divers geluid te produceren.

Met Justin Bieber en Don Toliver horen we de single ‘Don’t Go’. Het zijn allemaal radio songs. Dongs die amper de 4 minuten aantikken. Het album is een geheel van lekkere sounds en beats die smooth door het album lopen.
Het is dan ook zijn verdienste dat de naam Skrillex inmiddels tot een gevestigde naam in de dancewereld staat. Geen onnodige marketing maar vooral de kunst van electropop maken.

19 februari 2023
In dit bericht:
Translate »