Sigrid –  How To Let Go


De Noorse zangeres Sigrid Silbakk Raabe kenne we beter als Sigrid die een hit scoorde met haar single ‘Don’t Kill My Vibe’.  Haar debuutalbum Sucker Punch bracht haar succes verder en met How To Let Go horen we een volwassener Sigrid.

‘Risk of Getting Hurt’ is de potentiele hit dat ze nodig heeft, maar nu zijn het poppy ‘Burning Bridges’, het openingsnummer ‘It’s Gets Dark’ en ‘Mirror’ op single verschenen. Net als het ‘Thank Me Later’ zijn het songs die vooral glad zijn geproduceerd en misschien te veel op de radio sound zijn opgebouwd. Het is dan ook een pakkend pop album met dance liedjes die in de nightclubs het goed doen.

Discosound en pianoliedjes

De latere Madonna discosound horen we in de singles, ‘A Driver Saved My Night’, ‘Dancer’ al weet ze met het piano liedje ‘Last To Know’ een kwetsbaar liedje te maken. Net als het pianosong ‘Bad Life’ dat ze met Bring Me To Horizon tot een pracht liedje weet te maken. Hopelijk wordt dit wel opgepakt door de radiostations nu dit als single is gelanceerd.
Het is dan ook het beste nummer van het album, maar misschien komt het omdat het een rocktintje in de song heeft gekregen. 

28 mei 2022
In dit bericht:
Translate »