Senja Sargeant (EP)


De grote liefde voor Senja Sargeant is de muziek. Haar presentatie in The Voice of Holland bracht nogal wat reuring met zich mee. Het werd duidelijk dat de jury soms andere belangen kent dan talent op te sporen en die een kans te geven. Nee, Waylon wist Sargent direct naar huis te sturen, terwijl Anouk van haar stoel viel .

Waylon herkent de wereld van de seks, drugs and rock and roll. Dit was wellicht de reden van de afwijzing. Of ter bescherming voor zich zelf of voor deze zangeres.

Inmiddels is Sargeant opgeknapt en heeft ze de verdovende middelen daar gelaten. Nu gaat ze helemaal voor de muziek. Met succes en vol overgave. Het mini album is een emotioneel album vol heerlijke songs vol passie waaronder het ‘Thunderheads’. Op dit album hoor je dat ze een goede zangeres is. Met haar Canadees zijn, is het dialect van Nederlanders die Engels zingen geen belemmering. Zo is het countrynummer ‘Now I Understand’ van internationale allure en weet ze het album pakkend te beginnen met  een lekker popnummer ‘Never Gonna Turn Away’.

Tijd om een volledig album op te nemen! Deze 4 nummers is leuk om mee te beginnen… 

7 augustus 2022
In dit bericht:
Translate »