De red rocker Sammy Hager kennen de meeste mensen als zanger van Van Halen, nadat David Lee Roth de band had verlaten. De hits ‘Dreams’ en ‘Why Can’t This Be Love’  zijn grote hits van VanHalen die Hagar inzong.

Bassist Micheal Anthony ging na de breuk met Hagar mee en nu beraad men zich op een VanHalen reünie met beide zangers. Voordat het zover is kent Hagar een solo carrière die voor VanHalen al succesvol was. Dit keer zijn Jason Bonham en Vic Johnson van de partij.

Het album kent een lekker verrassend begin met ‘The Beginning of the End’. Een lekker begin waar producer David Cobb (Jason Isbell) met de akoestische sound een country sausje eroverheen gooit. Toch blijft het een heerlijk Sammy Hagar album dat rockt met ‘Crazy Times’ en de uithalen van ‘Funky Feng Shui’.

Men weet de rock met te mixen met een rebellerend sausje dat tot zijn recht komt in de Elvis Costello cover ‘Pump It Up’.  Maar de band weet het album ook met mooie akoestische songs te vullen. Een stijl die we wat minder van de heren kennen. Wanneer de band met de juweeltjes ‘Father Time’ en ‘Childhoods End’ eindigen, is de drang om het album opnieuw te starten erg groot.

Een lekkere vibe en nog steeds een goede rockstem! 

1 oktober 2022
In dit bericht:
Translate »