De Rolling Stones. Heeft deze band nog een introductie nodig
De meeste mensen kennen deze grijze bejaarden als rolling rollstoel rock of wordt er een andere benaming gegeven aan deze rockers waar opa en oma van hielden. Ja het is nu eenmaal een van de meest legendarische rockbands die er zijn.

Met dit album weet men een livecompilatie te maken hun 50 jarig jubileum. Het is een registratie van hun show in Newark New Jersey. Ja en dan hebben we het over 2012. Dus inmiddels 10 jaar geleden!

Met deze show zat drummer Charley Watts nog achter de kit en staan er verrassende songs op de setlist. Ok The Last Time, paint it Black, Miss You en Juming Jack Flash en I Cant Get No Satisfaction komen voorbij.
Maar ook songs als Midnight Rambler, Doom And Gloom, One More Shot, Goin Down en de openingsnummer Get Off My Cloud zijn songs die dit album sieren.

Dat zijn dan ook de songs waarvoor je dit album gaat kopen. Daarnaast horen we Lady GaGa op Gimme Shelter en schuift John Mayer en The Black Keys aan voor Who Do You Love. Wanneer we toch ik New Jersey zijn wil Bruce Springsteen nog aanschuiven voor het mooie Tumbling Dice.

Mooi gebaar is dat voormalig Stones gitarist Mick Taylor de ruimte krijgt op het nummer Midnight Rambler.
Dit alles maakt dat dit album toch lekker is om naar te luisteren. We kennen de songs uit den treure maar toch is het heerlijk om deze bejaardenrock te horen!

16 februari 2023
In dit bericht:
Translate »