Pride of Lions is een Amerikaanse rockband die bekend staat om hun melodieuze rocknummers en sterke vocalen. Op hun laatste album, “Dream Higher”, laten Jim Paterik  van de band Survivor en Tony Hitchcock  zien nog steeds in topvorm zijn.

Het album begint met het titelnummer “Dream Higher”, een krachtige rockballad met een aanstekelijk refrein en een pakkende melodie. Het nummer “Heart of the Warrior” volgt, met zijn opzwepende gitaarriffs en krachtige zang van Toby Hitchcock. “Carry Me Back” is een van de hoogtepunten van het album, met zijn sterke harmonieën en emotionele teksten.

Andere nummers op het album zijn onder andere “Unmasking the Mystery”, een episch rocknummer met prachtige pianomelodieën en een aanstekelijke gitaarsolo, en “Ascending to the Stars”, een rustigere ballade die het beste uit Hitchcock’s stem naar voren brengt.

Het album eindigt met het nummer “What Kind of Fool”, een opzwepend rocknummer met een aanstekelijk refrein en een krachtige gitaarsolo. Het nummer is een perfecte afsluiter van een album dat vol zit met sterke rocknummers en uitstekende zangprestaties.

Al met al is “Dream Higher” een indrukwekkend album van Pride of Lions, dat fans van melodieuze rockmuziek zeker zal aanspreken. Met krachtige vocalen, pakkende melodieën en sterke gitaarriffs is dit album zeker een aanrader voor liefhebbers van het genre.

16 juni 2023
In dit bericht:
Translate »