Perfect Plan – Live at Sharpener’s House


Met twee volledige albums op zak gaat de Zweedse melodic rockband Perfect Plan voor een volledig live album. Het is niet zo vreemd, want de band weet in een korte tijd een goede reputatie op te bouwen. Met hun debuut song ‘In and Out of Love’ wist men het juiste publiek te pakken. En het debuutalbum Rise biedt alleen maar meer van het goede.

Verzamelalbum

Dit album is dan ook een soort van verzamelalbum en een visitekaartje dat de band zich prima live kan presenteren. De veelvuldige keyboards van Leif Ehlin weet een goede balans te vinden met de gitaren van Rolf Nordstrom. Met Kent Hilli weet de band dat ze een prima zanger in huis hebben en dan zijn de achtergrond vocalen snel in te vullen. Het is niets nieuws en misschien wat 80s gedateerd. Toch zijn het prima songs die een voor een afgetikt worden.

Meerwaarde van dit album

De meerwaarde van het album zit vooral in de akoestische songs ‘Stay’’, ‘Heaven in Your Eyes’,’ Nobody’s Fool ‘en ‘Don’t Leave Me Here Alone’. Allen even ingetogen en geeft deze versie even een andere draai aan de songs. Prima live album! 

18 december 2021
In dit bericht:
Translate »