Pearl Jam – Gigaton (Tour Edition)


De Amerikaanse rock act Pearl Jam tourt op dit moment door Europa als hoofdact voor vele festivals. Wanneer je het nieuwe album wil promoten is het ook een moment om iets nieuws te brengen. inmiddels is het recente album Gigaton door de Covid niet helemaal up to date meer. Het album is nu verschenen met een Live album.

Het album is inmiddels een dubbelaar waarbij het tweede deel de live versies kent van het album. Uitgezonderd het akoestische ‘Comes and Goes’. De band laat weten dat het nog steeds een van de betere live acts is die over deze wereld rond tourt. De drive in de songs ‘Superblood Wolfmoon’, ‘Dance of The Clairvoyans’ en het relaxte ‘Alright’ maken de band nog steeds een lekkere rockact. Met een vooraankondiging waar Taylor Hawkins wordt genoemd in het pop nummer  ‘Seven O’Clock’ maakt indruk.

Het album kent live dan ook niet veel meer dan dat de songs de ruwe livetint meekrijgen, hier en daar een verlenging of een verbale intro. Toch blijft het lekker om deze band Live te horen. 

9 juli 2022
In dit bericht:
Translate »