MØ – Motordrome


Er gaan meerdere artiesten met de naam MO door het leven. Dit keert gaat het om de Deense zangeres Karin Marie Ørsted. Ze zong ‘Dear Boy’ van Avicii en werkte met Major Lazer en Justin Bieber samen voor de single ‘Cold Water’. Motordrome is haar derde album dat ze zelf uitbrengt. 

Brad Pitt

Het album kent de hit ‘Brad Pitt’ en de huidige single ‘Goosebumps’. Deze popsongs zijn tegenwoordig veelvuldig op de radiostations te horen. Het album past in de lijn van de popsound van tegenwoordig. Toch weet ze met haar producersclub veel aandacht te besteden aan de muzikale invulling van de songs. Met een grote diversiteit aan instrumentale invulling in de songs is verrassend, maar ook erg prettig en uitdagend. Naast de bombastische bas met opzwepende beats zijn er veel vocal-geluiden in de songs gestopt zoals het op het ‘Youth is Lost’ opvallend te horen is. Haar stem is mainstream en niet te hoog, maar goed gevuld met een gain.

Pop voor de toekomst

Het album is een heerlijk popalbum dat het zeker goed doet wanneer het nachtleven weer aanvangt. Alleen is dat nu vroeg en moet men het nu thuis opzetten. Ook dat is geen straf en geniet hier dan optimaal van! 

2 februari 2022
In dit bericht:
Translate »