De Belgische singer-songwriter Milo Meskens weet zich in 2015 in de kijken te spelen door mee te doen aan het programma De Nieuwe Lichting. Het programma is bij de zuiderburen te zien en kent nieuw talent en dat is dan Meskens ook.  Zijn  single ‘New Beginning’ werd in België goud en later doet hij dit met Regi opnieuw met het nummer ‘Ordinary’.

Na het album Contrast is er nu het album Quarter Life Crisis. Een album met uitgewerkte popsongs die tussen de singer-songwriters genre men lichte rock liggen. Het zijn daardoor heerlijke luisterliedjes zoals het ‘Steady’ en het openingsnummer ‘Khloe’. Meskens zet even wat kracht bij met ‘Useless Memories’ en vervalt dan in het erg zoete ‘Fool’. Al is de piano ballad ‘Something To Lose’ weer een mooi liedje.
Het album krijgt een soort van John Mayer vibe wanneer hij de mainstream songs presenteert. Samen met het Nederlands talent Nona  brengt hij het ‘Feel At Home’.  De songs zijn wel energiek al kent het ook een doorsnee tempo waardoor er niet iets echt uitspat. Toch zijn het prima songs en is dit een goede opvolger van het debuut album!

17 april 2023
In dit bericht:
Translate »