De Nederlandse zangeres Milene weet met haar kleinkunst liedjes haar eerste mini album te presenteren. Met het album Blijven Dansen kun je de indruk krijgen dat het een dans album is. De mooie luisterliedjes dansen door de speakers. Met liedjes als’ Onderweg’  laat ze weten dat ze alle hoeken van Nederland bezoekt om haar heerlijke verhalen te vertellen.

Het is een van de liedjes die op een mooie manier het verhaal verteld over terug gaan naar huis. Het liedje van ‘In Het Moment’ is een mooi verhaal over een sprookje van mensen die samenzijn. Het water bij de wijn alsof het allemaal koek en ei is. Het is een weerspiegeling van het niet kunnen weten hoe een relatie verloopt. Het water bij de wijn levert uiteindelijk niet het gewenste resultaat voor de langere duur, maar het moment is blijven hangen.

Met het openingsnummer ‘Ode Aan De Faler’ geeft direct weer dat Milene een mooie stem kent om haar verhaal te vertellen. Met een twist van humor met een zwart randje dat lief gezongen is. Alsof een muzikant die voor Ahoy wil gaan, maar de huiskamer concerten geeft. Het is een nummer met al deze vergelijkingen. Die ieder van een ander herkend. Maar het wil ‘Blijven Dansen’ is toch een mooie verhaal van een 30er die nog steeds op zoek is naar haarzelf.
Misschien autobiografisch maar herkenbaar voor vele 30ers die single zijn. Het zijn de levensvragen waar men tegenaan loopt.

Het maakt dit mini album juist mooi en geeft kleur aan het leven dat iedereen kent.
Zeker de moeite waard om even naar te luisteren!

10 februari 2024
In dit bericht:
Translate »