MAXINE – Minor Felt Major


Wanneer de Nederlandse Maxine haar opleiding voor haar muziektalent in het Zweedse Musikmakarna zoekt, leert ze hoe een singer-songwriter te werk gaat. Met muziek van haar idolen Celine Dion, Taylor Swift in haar broekzak leert ze Max Martin kennen. Hij nam Maxine onder zijn hoede en dat is ook te horen. Ze komt even terug om mee te doen aan de popronde. Al gaan haar Tik Tok filmpjes en spotify als een speer.

Max Martin

De songs van Minor Felt Major zijn vooral persoonlijk en dat maakt dat de titel al passend is. De songs zijn erg catchy zoals ‘Help Myself’ en ‘Crazy’ waar het album mee van start gaat. Je hoort de pro in MAXINE haar songs die erg gevuld worden met bijgeluiden en pakkende beats. ‘I Like U But I Love Me’ en ‘Don’t’ mogen tot moderne popjuweeltjes worden gerekend.

Het betere werk van Nederland

Haar gevoelens in het leven mogen wat op en neer gaan, maar  de songs zijn alleen maar beter geworden. Inmiddels heeft ze al songs voor vele andere acts geschreven waaronder Maan, Roxanne Hazes en de grote hit  The Only van Red Velvet dat een internationaal succes is .
wat ze als support- act bij Rondé doet is volledig onder haar maat. 

27 november 2021
In dit bericht:
Translate »