Maverick SabreDon’t Forget To Look Up


De Engelse/ Ierse singer-songwriter Maverick Sabre bracht na een serie singles, 10 jaar geleden zijn debuut EP The Lost Words uit.  Inmiddels is de hiphop artiest scoorde goud met het album Lonely Are The Brave. Nu komt zijn vierde album Don’t Forget To Look Up uit. 

Na een lekker begin met hits als ‘Let Me Go’ en ‘I Need’ werd het langzaam rustiger rond deze man. Er verschenen vele singles en albums maar echte grote hits zaten er niet in. Zelfs zijn eigen UK die hem eerst had omarmd ondersteunde de man onder de maat.

Wisselvallig

Dit album geeft hoop met de heerlijke songs ‘Good Man’ wat een potentiële hit is, het soul nummer ‘Meddle of Eden’ met Sasha Keable en het gitaarliedje ‘Time Away’.
Daar tegenover staat het gitaarliedje ‘Like This’ en ‘Walk These Days’ die het album in tempo verder naar beneden trekt. Echt spannend wil het album niet gaan worden. Maar in de mainstream van de hiphop en R&B soul sound is het vooral een lekker album om op de achtergrond te hebben. Het trekt niet de onnodige aandacht en voor je het weet is het behang afgelopen en start je het opnieuw omdat er toch een lekkere vibe in zit.  

4 februari 2022
In dit bericht:
Translate »