Martin Garrix Area 21 and Maejor – Greatest Hits


De Nederlandse DJ Martijn Garritsen weet de wereld te veroveren onder de naam Martin Garrix. Inmiddels werkt de 25 jarige DJ met Bono, Dua Lipa en David Guetta. De jonge man staat met zijn miljoenen in de Quote en sloot de winterspelen van 2018 af.

Dance voor groot publiek

Het geeft de klasse van Garrix aan en met dit album weet hij wederom een vorm te vinden van danse en pop waardoor het allemaal voor een groot publiek toegankelijk is.
Zoals ‘No Angel’ dat naast de beatsound de akoestische gitaren een verbindende factor in het nummer is.  De hiphop zanglijnen van Maejor maken de songs ‘Mona Lisa’, ‘Pogo’ en ‘Followers’ tot vrolijke popsongs. Met het Going Home weet het duo een kinderkoor van een Amsterdams school op te trommelen om de koortjes te verzorgen. Dit weet men dan weer een in een geinig en bijzondere vorm te gieten.

Dat maakt het duo Garrix en Maejor dan ook bijzonder. Geen doorlopende beats maar muziek maken met de moderne muzikale middelen. Het mag dan een soort van Greatest Hits zijn maar met Garrix zijn verschillende projecten is het altijd de vraag wat er op komt te staan. Dit is zeker een lekker album! 

29 november 2021
In dit bericht:
Translate »