Marry Me (OST)


Bij een Romcom die nét voor Valentijnsdag zijn première in de landelijke bios beleefd ben je vrijwel gegarandeerd van pure romantiek. Als dan de hoofdrolspelers ook nog Jennifer Lopez en de Colombiaanse zanger Maluma zijn weet je ook dat er Zuid Amerikaanse invloeden te verwachten zijn.

Twee supersterren

Bij soundtracks is het vaak zo dat er nummers of tunes op staan die in de film essentieel zijn maar op het album niet veel toevoegen. Dat is bij deze soundtrack niet anders. Natuurlijk is het instrumentale ‘Here Comes The Bride’ op zijn plaats in de film maar om deze tune uit je speakers te horen rollen is wellicht wat te veel van het goede. Met deze twee supersterren op het doek is het eigenlijk vanzelfsprekend dat er enkele Spaanstalige nummers op terug te vinden zijn; ‘Pa Ti’ is een opzwepend duet, ‘1 en Million’ is zwoel en dansbaar en op ‘Segundo’ is het liefdesverdriet en het gebroken hart van “Bastian” (Maluma) voelbaar.

Latin invloeden

Zo zijn er duetten maar horen we superster J.Lo ook solo en een nummer als ‘Church’ zou zo maar als single uitgebracht kunnen worden waarbij succes bijna verzekerd is. Tekstueel is ‘Love Of My Life’ misschien een niemendalletje, ook deze track heeft gewoon hitpotentie. Ook zien we twee versies van de titelsong voorbij komen; het Latin opzwepende ‘Marry Me’ waar we zowel J-Lo als Maluma horen maar we vinden op de soundtrack ook een “ballad”-versie terug. Het als ballad beginnende ‘On My Way’ (Marry Me)’ is misschien wel het beste nummer waar de Amerikaanse superster nog maar eens bewijst wat voor een fantastische zangeres ze is. De remix van deze track, ft. TELYKast is echt overbodig en voegt niets toe maar er blijven genoeg nummers over die prima in een playlist passen. Verder is het een soundtrack zoals een soundtrack moet zijn. Veel luisterplezier. 

10 februari 2022
In dit bericht:
Translate »